top of page
בירות מהחבית


אלכסנדר אמברה
בירה בסגנון כפרי צרפתי, בעלת צבע ענברי הנובע משימוש בלתתים מיוחדים,
קלויים יותר, הנותנים עושר של טעמים. (5.7% אלכוהול).
אלכסנדר בלונד
פרשנות ישראלית על סגנון ה-BLONDE האנגלי.
בעלת ניחוח פירותי ואיזון מדויק בין מרירות ומתיקות (5.3% אלכוהול).
קרלסברג
קרלסברג היא בירת פרימיום, בהירה ומשובחת ביותר מסוג לאגר. בעלת טעם ואיכות ייחודיים שהקנו לה שם עולמי בשוק הבירות (5% אלכוהול).
מלכה בהירה
בירה מלכה בהירה היא בירה מסוג SAISON ממשפחת האייל הבלגי.
מאופיינת בטעם של אדמה ופירות הדרים (6.5% אלכוהול).
מלכה אדמונית
בירה בוטיק ישראלית בסגנון קלאסי ממשפחת האייל אנגלי, מאופיינת בטעם לחמי של שעורה וצבע אדום עמוק, בעלת מרירות מורגשת, אם כי לא כזו שמשתלטת ומכסה את טעמי הלתת (5.5% אלכוהול).
ויינשטפן
בירת חיטה גרמנית. זוהי בירת החיטה הראשונה והבירה העתיקה ביותר בעולם, מיוצרת בחבל בוואריה שבגרמניה משנת 1040. ויינשפן מופקת בתהליך של תסיסה עילית. ע״פ המסורת נהוג למזוג ולהגישה בטמפ׳ של 5 מעלות (5.4% אלכוהול).
לף בלונד
בירה ״לף״ קרויה על שמו של מנזר בדרום בלגיה, שמאז 1240 ועד המהפכה הצרפתית ייצרו בו בירה בהתאם לכלליה הנוקשים של הכנסייה, והוא עצמו קיבל את שמו מפלג מים סמוך. לף בלונד היא בירה בלגית בהירה מסוג אייל, פירותית ומתובלת, גוף מלא וקרמי ואיזון מצויין בין הגוף לאלכוהול. בעלת סיומת מתקתקה ומרעננת (6.6% אלכוהול).
קורונה
בירה צרפתית, עשירה בטעמים וארומות של הדרים,
עם סיומת של מרירות מעודנת ומרעננת (5% אלכוהול).
קרוננבורג 1664
בירה צרפתית, ע שירה בטעמים וארומות של הדרים,
עם סיומת של מרירות מעודנת ומרעננת (5% אלכוהול).
הוגרדן
100% טבעית ולא מסוננת, מבושלת לפי מתכון מקורי כדי ליצור את הטעם הייחודי. הבירה מתובלת בקליפות תפוז מזן קורסאו וגרגרי כוסברה תוך שימוש ברכיבים טבעיים (5% אלכוהול).
ליפמנס
בירת פירות מרעננת, מבוססת על 5 סוגים של פירות אדומים: תות, פטל, אוכמניות, סמבוק ודובדבנים. בירה זו מאזנת בין מתקתקות לחמצמצות. כיפית, קלילה ומוגשת על קוביות קרח (3.8% אלכוהול).

גינס (סטאוט)
בירת סופר פרימיום מסוג סטאוט, המיו צרת בדבקות ע״פ הנוסחה המוקפדת של המתכון המקורי משנת 1759 במבשלת סט. ג׳יימס השוכנת בדבלין, אירלנד (4.2% אלכוהול).
בלו מון
בירת הקראפט הנמכרת ביותר בארה״ב. בירה בסגנון חיטה בלגי, מעוננת וקלה לשתייה.
שיבולת שועל וקליפת תפוז ולנסיה המתווספים לבישול הבירה, מעניקים לה גוף קרמי וארומת הדרים עדינה. הבירה מוגשת עם פלח תפוז (5.4% אלכוהול).
טובורג
טובורג הינה בירה בסגנון לאגר והיא מיוצרת בשיטת התסיסה התחתית בטמפרטורה נמוכה יחסית
של 5-12 מעלות, בתהליך הנמשך בין 2-12 שבועות (5.2% אלכוהול).
סטלה ארטואה
בירת לאגר פרימיום בהירה, המיוצרת בתהליך ארוך ומורכב, הכולל שלושה סוגי כשות לרבות הזן הארומטי הנדיר Sazz שמקורו בצ׳כיה (5.2% אלכוהול).
bottom of page